Yoghurtkake med rabarbra

En frisk og syrlig kake som passer perfekt til sene sommerkvelder! Server gjerne med nyrørt rabarbra-syltetøy, krem eller vaniljeis. Oppskriften er utviklet i samarbeid med Kristine Moen Lippard (favorittoppskrifter.no).


Slik gjør du

Dette trenger du

Steg 1

Skill eggeplommen og eggehviten. Stivpisk eggehviten med en visp.

Steg 2

Pisk deretter eggeplommen og kokossukkeret godt sammen.

Steg 3

Smelt smøret og bland inn yoghurten. Ha det over i en bakebolle og bland inn de tørre ingrediensene. Rør tilslutt forsiktig inn den stivpiskede eggehviten.

Steg 4

Kle bunnen av en springform (20 cm) med bakepapir, og smør sidene med smør. Ha kakerøren over i springformen.

Steg 5

Skyll og del rabarbrastilkene i lengre biter og dander på toppen av kaken.

Steg 6

Dryss over en håndfull kokoschips og dryss over kokossirup.

Steg 7

Stek på 175 grader i ca. 50 minutter, til den er gjennomstekt.

Steg 8

Server gjerne med pisket krem og hjemmelaget rabarbra-syltetøy!

Betalingsmetoder


Fraktalternativer



Om Soma.no

På Soma.no finner du kosttilskudd, supermat og økolgiske matvarer, og naturlige kroppspleie-produkter. Vi har også masse oppskrifter, samt guider og artikler.



© Soma.no / Netthandelsgruppen AS 2018, Org.nr. 913661001 MVA, Ryensvingen 9, 0680 Oslo, Norge