Vegansk bananbrød med sjokolade

Bananbrød med sjokolade er saftig og godt i seg selv, men smaker ekstra godt om det serves med is eller sorbet som tilbehør. Oppskriften er laget av: @miasmat.


Slik gjør du

Dette trenger du

Steg 1

Knus linfrø i en kjøkkenmaskin eller med en stavmikser. Ha i vann og la det hele svelle i noen minutter.

Steg 2

Smelt kokosolje og mos bananer.

Steg 3

Bland sammen rapsolje, bananer og kokosolje i en bakebolle.

Steg 4

Miks inn linfrøblandingen og kokossukker med en stavmikser.

Steg 5

Bland sammen hvetemel, kakaopulver, bakepulver og salt.

Steg 6

Sikt det tørre inn med det våte under omrøring.

Steg 7

Grovhakk sjokoladen og vend inn. Ha det hele over i ei brødform eller tilsvarende på 1 liter.

Steg 8

Stek i forvarmet ovn, over- og undervarme, på 175 °C i omtrent 1 time.

Betalingsmetoder


Fraktalternativer



Om Soma.no

På Soma.no finner du kosttilskudd, supermat og økolgiske matvarer, og naturlige kroppspleie-produkter. Vi har også masse oppskrifter, samt guider og artikler.



© Soma.no / Netthandelsgruppen AS 2018, Org.nr. 913661001 MVA, Ryensvingen 9, 0680 Oslo, Norge