Urtebrød

glutenfri

Dette urtebrødet er lett å lage. Liker du litt variasjon, kan du selvsagt bruke annet krydder du liker.

Foto: Kevin Bækkevold
Oppskrift: Thorun Ranes


Slik gjør du

Steg 1

Sil av vannet av de bløtlagte solsikkefrøene.

Steg 2

Rør sammen vann, gjær, honning, krydder, fiberhusk og Cocosa.

Steg 3

Rør inn solsikkefrøene, og bland alle andre ingredienser godt sammen.

Steg 4

Deigen fylles/trykkes jevnt ned i de to formene som er dekket med bakepapir.

Steg 5

La brødene heve til de har dobbel størrelse (ca. 30-50 minutter).

Steg 6

Brødene stekes i midten av ovnen på 180 grader i ca. 60 minutter. Avkjøl på rist.

Betalingsmetoder


Fraktalternativer



Om Soma.no

På Soma.no finner du kosttilskudd, supermat og økolgiske matvarer, og naturlige kroppspleie-produkter. Vi har også masse oppskrifter, samt guider og artikler.



© Soma.no / Netthandelsgruppen AS 2018, Org.nr. 913661001 MVA, Ryensvingen 9, 0680 Oslo, Norge