Steg 1
Bruk et høyt smalt glass der du rører sammen 3 ss vann og 1,5 ts gelatinpulver.
Steg 2
La det stå et minutt å svelle.
Steg 3
Varm opp kokosmelken i en kjele.
Steg 4
Rør inn sukker og Steviosa-dråpene.
Steg 5
Hell den varme blandingen over gelemassen i den høye glasset og rør til det løser seg opp.
Steg 6
Tilsett Tart Cherry og bland godt.
Steg 7
Fyll i passende glass og sett i kjøleskap til geléen er stivnet. Topping kan ffor eksempel være litt pisket krem og noen kirsebær.
Steg 8
NB! Skal du lage Konfekt-kaken (se oppskrift) og ønsker å ha biter av Tart Cherry-gele i den så bruk 2 ts gelatinpulver til 2 ss vann samt de andre ingrediensene. Hell geleen over i en flat form m/kant som er dekket med plastfolie før du setter den kjølig og den stivner. Så kan du skjære biter å ha i kaken.