Sunnere kransekakestenger med Cocosa kokosolje

Kransekakestenger

Kransekakestenger med Cocosa kokosolje og Steviosa sukker.


Slik gjør du

Dette trenger du

Steg 1

Ha malte mandler i en bolle og bland inn Cocosa Sukker og Steviosa sukker.

Steg 2

Tilsett eggehviter og kna alt sammen til en seig deig. La deigen stå i kjøleskap over natten.

Steg 3

Rull fingertykke stenger som legges på bakepapirkledd stekebrett. Stekes på 200 grader i ca. 10 min til de er gyldne i fargen.

Steg 4

Avkjøl på rist.

Steg 5

Vil du ha sjokolade på endene av stengene, sett stengene i fryseren til de er iskalde, smelt Ecuador-sjokoladen i vannbad og dypp de iskalde stengene i den smeltede sjokoladen.

Steg 6

Settes på bakepapir til de stivner og oppbevares i tett kakeboks, gjerne i kjøleskap.