Sunnere grønn pesto med spinat og avokado

Hjemmelaget pesto er superdigg! Ved å tilsette blant annet spinat og Udo’s Choice oljeblanding blir den mer næringsrik, og du får i deg mange sunne fettsyrer som kroppen trenger.Oppskriften er laget av flinke Karoline Marberg.


Slik gjør du

Dette trenger du

  • 1 potte basilikum
  • 1/2-1 avokado
  • 50 g frisk spinat
  • 1 hvitløksfedd
  • 2 ss pinjekjerner, ristede
  • 2 ss sitronsaft, smak til
  • 3 ss vann
  • 40 g parmesan, finrevet
  • 3 ss Udo's Choice 500ml
  • 1/2 ts salt
  • 1/4 ts pepper, smak til

Steg 1

Ha basilikum, avokado, spinat, hvitløk, pinjekjerner og sitronsaft i en stavmikser/food processor og kjør til du har en finhakket pesto.

Steg 2

Tilsett vann og kjør til pestoen er helt jevn. Tilsett mer vann dersom du ønsker en litt tynnere konsistens.

Steg 3

Ha pestoen over i en bolle og rør inn parmesan og Udo´s Choice. Smak til med salt og pepper.