Steg 1
Ha alle de tørre ingrediensene i en bolle og bland det godt sammen.
Steg 2
Tilsett vann og smeltet kokosolje, og rør godt. Det kan virke som om det er litt for mye væske, men fiberhusken vil trekke det til seg under hevingen.
Steg 3
Dekk til bakebollen og sett til heving et lunt sted i ca. 60 minutter.
Steg 4
Strø litt potetmel på benken og velt deigen ut av bollen. Strø også litt potetmel over deigen.
Steg 5
Elt den lett. Rull til en pølse og skjær i åtte like store deler.
Steg 6
Trill runde boller og legg på et stekebrett kledd med bakepapir.
Steg 7
La bollene etterheve i 15-20 minutter uten å være tildekket.
Steg 8
Pensle med vann og stek på 225 grader i 10-12 minutter, eller til de har begynt å bli gylne. Avkjøl på rist.
Steg 9
Pynt med melisglasur og strøssel (eller Cocosa chips sweet), hvis ønskelig.