Sunnere boller

glutenfri

Grove, energigivende boller fra Karoline Marberg. Perfekte å ha med på tur!


Slik gjør du

Dette trenger du

Steg 1

Ha alle de tørre ingrediensene i en bolle og bland det godt sammen.

Steg 2

Tilsett vann og smeltet kokosolje, og rør godt. Det kan virke som om det er litt for mye væske, men fiberhusken vil trekke det til seg under hevingen.

Steg 3

Dekk til bakebollen og sett til heving et lunt sted i ca. 60 minutter.

Steg 4

Strø litt potetmel på benken og velt deigen ut av bollen. Strø også litt potetmel over deigen.

Steg 5

Elt den lett. Rull til en pølse og skjær i åtte like store deler.

Steg 6

Trill runde boller og legg på et stekebrett kledd med bakepapir.

Steg 7

La bollene etterheve i 15-20 minutter uten å være tildekket.

Steg 8

Pensle med vann og stek på 225 grader i 10-12 minutter, eller til de har begynt å bli gylne. Avkjøl på rist.

Steg 9

Pynt med melisglasur og strøssel (eller Cocosa chips sweet), hvis ønskelig.