Spicy grønnsaks-stew med kokos og chili

Smakfull og fargerik grønnsaks-stew med kokos og chili fra vår ambassadør minmatglede
Toppet med Cocosa chips chili – perfekt på kalde dager! En smakfull, mettende og varmende vegetar middag.


Slik gjør du

Dette trenger du

Steg 1

Finhakk løk, ingefær og chili.

Steg 2

Fres dette i en kjele med kokosolje. La det surre på middels varme i ca 10 minutter.

Steg 3

Grovhakk gulrøtter, sopp, paprika, kikerter og brekkbønner og ha dette oppi kjelen.

Steg 4

La det surre litt og tilsett kokosmelk og krydder.

Steg 5

Småkok under lokk i ca 15 minutter og smak til med limesaft og evt mer krydder. Trenger ikke å koke så lenge, best når grønnsakene er litt crispy.

Steg 6

Topp med finhakkede sukkerterter og Cocosa Chips Chili.

Steg 7

Server med quinoa eller ris og evt friske urter eller spirer.