Spelt- og kokospannekaker

Vår flotte ambassadør Irina Smith har laget disse deilige pannekaker. Instagram: @minmatglede_happyfoods


Slik gjør du

Dette trenger du

Steg 1

Ha alle ingredienser i en blender og blend godt til en jevn røre.

Steg 2

Røren skal være ganske tynn og den tykner litt når den står i kjøleskapet. La røren stå i kjøleskap 1-2 timer før steking. Skal du ha de til frokost, lag røren kvelden før.

Steg 3

Ha litt kokosolje i en passe varm stekepanne og stek tynne pannekaker.

Steg 4

Lag en prøvepannekake først og regulerer med evt litt med væske eller mel hvis den er for tykk eller tynn.

Steg 5

Rørte bær:
Tin frossne bringebær og solbær. (eller bruk ferske hvis det er sesong) Bland i 1 ss chiafrø og ca 2 ss Cocosa kokossukker i 2 dl bær.
Rør godt og la det stå i kjøleskapet til det har tyknet og ikke er noe overflødig væske fra bærene.