Søte scones med bringebær og mandler

Disse supergode scones’ene med bringebær og mandler er enkle og raske å tilberede og kanskje et herlig ferskt alternativ til julebaksten?
Oppskriften er fra vår flinke ambassadør Karoline Marberg


Slik gjør du

Steg 1

Forvarm ovnen til 200 grader.

Steg 2

Bland sammen de tørre ingrediensene i en stor bolle.

Steg 3

Tilsett smeltet kokosolje, mager kesam og mandelmelk, og bland det godt sammen.

Steg 4

Bland sammen bringebær og maizena i en liten bolle, slik at noe av fuktigheten fra bringebærene blir absorbert.

Steg 5

Rør forsiktig inn bringebær og mandler i deigen.

Steg 6

Ha litt mel på hendene og form deigen til en ball

Steg 7

Legg den på et stekebrett kledd med bakepapir. Trykk deigen litt ned og skjær snitt i den slik at du får 8 biter.

Steg 8

Stek i 30-40 min. eller til den har fått en fin gyllen farge.