Steg 1
Grovhakk sjokolade.
Steg 2
Smelt kokosolje i mikro eller i en gryte.
Steg 3
Mål opp mel, fiberfin, bakepulver, kakaopulver, Cocosa sukker og salt. Bland det godt sammen.
Steg 4
Ha egg og fibersirup i en liten bakebolle, og visp det lett sammen.
Steg 5
Tilsett kokosolje og melk i eggeblandingen.
Steg 6
Ha i melblandigen, og visp det forsiktig inn.
Steg 7
Fordel muffinsrøren i muffinsformer og strø på grovhakket sjokolade. Hell røren direkte fra bakebollen, og stopp røren med en skje.
Steg 8
Stekes ved 180 grader midt i ovnen i ca. 16-19 minutter.
→ OBS! Her er det brukt store muffinsformer, bruker du middels eller små blir steketiden mye kortere dersom du ønsker myk kjerne.
Bruk en srtikkepinne e.l. for å sjekke om muffinsen er nesten ferdig gjennomstekt - det skal være noe røre igjen på pinnen.