Sjokolademuffins med myk kjerne

Disse sjokolademuffinsene med herlig myk kjerne fra vår ambassadøre Marit Paulsen MÅ du bare prøve!


Slik gjør du

Dette trenger du

Steg 1

Grovhakk sjokolade.

Steg 2

Smelt kokosolje i mikro eller i en gryte.

Steg 3

Mål opp mel, fiberfin, bakepulver, kakaopulver, Cocosa sukker og salt. Bland det godt sammen.

Steg 4

Ha egg og fibersirup i en liten bakebolle, og visp det lett sammen.

Steg 5

Tilsett kokosolje og melk i eggeblandingen.

Steg 6

Ha i melblandigen, og visp det forsiktig inn.

Steg 7

Fordel muffinsrøren i muffinsformer og strø på grovhakket sjokolade. Hell røren direkte fra bakebollen, og stopp røren med en skje.

Steg 8

Stekes ved 180 grader midt i ovnen i ca. 16-19 minutter.
→ OBS! Her er det brukt store muffinsformer, bruker du middels eller små blir steketiden mye kortere dersom du ønsker myk kjerne.
Bruk en srtikkepinne e.l. for å sjekke om muffinsen er nesten ferdig gjennomstekt - det skal være noe røre igjen på pinnen.