Sjokoladekuler med peanøttfyll

Disse sjokoladekulene med peanøttfyll fra Trine Berge smaker utrolig godt og er et litt sunnere valg til påskekosen.


Slik gjør du

Steg 1

Det beste er om du rasper kakaosmøret og kakaomassen eller har den i food-prosessor med S-blad.

Steg 2

Smelt kakaosmøret og kakaomassen i en bolle i et vannbad eller sett det inn i stekeovnen på laveste temperatur, gjerne med døren på gløtt.

Steg 3

Tilsett øvrige ingredienser og rør det inn i den flytende sjokoladen. Smak gjerne om du synes den er søt nok, evt vil ha i litt mer salt.

Steg 4

Peanøttfyll:
Ha alle ingrediensene i en foodprosessor og kjør til jevn masse.

Steg 5

Avkjøl i fryser i ca 10 minutter

Steg 6

Lag kuler av massen.

Steg 7

Legg kulene på bakepapir på asjett eller plate.

Steg 8

Bruk gaffel til og dyppe kulene i sjokoladen. Dryss litt raspet appelsinskall eller bipollen på toppen.

Steg 9

Legg kulene på plate med bakepapir

Steg 10

Settes i fryser i ca 15 minutter.