Sjokoladekuler med havregryn

Cocosa har en naturlig plass i juleforberedelsene – og det er jo så mye godt man kan lage av kokosolje og kokosblomstsukker!
Sjekk ut disse sjokoladekulene med havregryn fra vår ambassadør Karoline Marberg !


Slik gjør du

Dette trenger du

Steg 1

Kok opp vann og bløtlegg dadlene i ca. 15 minutter.

Steg 2

Ha alle de tørre ingrediensene i en bolle og bland det sammen.

Steg 3

Fjern steinene fra dadlene.

Steg 4

Ha dem i en stavmikser sammen med kokosolje og vann. Kjør til du får en jevn masse.

Steg 5

Ha det over i en bolle og rør inn kaffe.

Steg 6

Ha litt og litt av den tørre blandingen oppi bollen med det våte.

Steg 7

Rør til du får en jevn masse. Blandingen skal være litt klissete, men ikke så klissete at du ikke får formet den.

Steg 8

Form små boller og rull dem i kokosmasse, nøtter, hampfrø eller annen pynt.

Steg 9

Oppbevar sjokoladebollene i en boks i kjøleskapet