Sjokoladefondant

laktosefri
Sjokoladefondant med rennende sjokolade og rips

Fondant betyr at kaken er ”smeltet” i midten, og denne desserten er manges favoritt med sin flytende varme sjokoladekjerne. Server den gjerne med en kule vaniljeis ved siden av.


Slik gjør du

Dette trenger du

Steg 1

Hakk sjokoladen og ha den i en blandebolle sammen med Cocosa Extra Virgin. Sett bollen i vannbad. Varm vannet forsiktig opp og rør hele tiden, til du har en flytende og blank saus.

Steg 2

Rør Cocosa Sukker og egg sammen. Blandingen skal ikke bli luftig – du skal bare røre, ikke piske.

Steg 3

Bland sjokoladeblandingen og eggeblandingen raskt sammen.

Steg 4

Sikt i melet og rør det kjapt inn.

Steg 5

Smør formene med et tynt lag med Cocosa Extra Virgin. Fordel litt mel i formene slik at de er dekket innvendig. Bank ut det overflødige melet.

Steg 6

Ha blandingen i formene og fyll opp til ca ½ cm under kanten.

Steg 7

La formene stå en time til kjøling.

Steg 8

Stek dem i ovnen i 7 minutter på 200 grader. La formene stå i et halvt minutt før du tar ut fondantene.

Næringsinnhold

Kcal pr 100 g: 420,9 g
Proteiner: 7 g
Fett: 31,5 g
Karbo: 26,6 g

Betalingsmetoder


Fraktalternativer



Om Soma.no

På Soma.no finner du kosttilskudd, supermat og økolgiske matvarer, og naturlige kroppspleie-produkter. Vi har også masse oppskrifter, samt guider og artikler.



© Soma.no / Netthandelsgruppen AS 2018, Org.nr. 913661001 MVA, Ryensvingen 9, 0680 Oslo, Norge