• Frakt kr 69,–
  • Fri frakt over kr 800,–
  • Gratis fakturabetaling
Soma.no
Soma.no
0

Sjokoladeegg med karamellfyll

Sjokoladeegg med herlig karamellfyll fra Kaja Andrine Bratvedt. De smelter i munnen!


Slik gjør du

Steg 1

Smelt kakaosmøret/Kokosoljen på lav varme.

Steg 2

Hell det over i en bolle og bland inn rå kakao, lønnesirup, mandelsmør og salt. Bland alt godt sammen med en skje.

Steg 3

Hell over ca 1 ss av sjokoladeblandingen i sjokoladeegg-formene slik at det kun dekker et tynt lag. Sett i fryseren.

Steg 4

Gå tilbake til fryseren annethvert minutt og bruk en skje for å dra opp sjokoladen i kantene for å sørge for at sjokoladeblandingen dekker hele kanten langs eggformene. (ca. 3-4 ganger)

Steg 5

Spar på restene av sjokoladeblandingen for å "lime" sammen eggene senere.

Steg 6

Ha dadlene i en bolle med varmt vann i ca 10 minutter, fjern vannet.

Steg 7

Legg dadlene i en blender sammen med kokosmelken, mandelsmøret, salt og vanilje i en blender og mix til blandingen er glatt.

Steg 8

Ta ut sjokoladeeggene fra fryseren og legg inn ca 1-2 ts av karamellfyllet over i hvert halvegg.

Steg 9

Plukk opp et sjokoladehalvegg med karamellfyll og legg et lag med restene av sjokoladeblandingen langs sjokoladekanten, plukk opp et annet sjokoladehalvegg og sett det oppå for å "lime" det sammen. Gjenta med resten av eggene.

Steg 10

Sett dem i fryseren i ca 1 time.

Steg 11

Lagre dem i kjøleskapet.