Steg 1
Smelt sjokoladen over vannbad.
Steg 2
Når sjokoladen har smeltet, settes bollen til side og du tilsetter vannet - en spiseskje av gangen piskes inn.
Steg 3
Pisk godt, til du får en jevn og fin blanding. Pisk inn Udo's Choice, mintekstrakt og peppermynteolje.
Steg 4
Pisk eggehvitene til de er kremaktige.
Steg 5
Tilsett kremotartari/bakepulver og fortsett piskingen til eggehvitene er stive.
Steg 6
Fold ca 1/4 av eggehvitene inn i sjokoladeblandingen for å gjøre den lettere.
Steg 7
Fold deretter inn resten. Dette må gjøres forsiktig, men raskt, for å unngå at blandingen blir kornete.
Steg 8
Hell blandingen i 8 til 12 porsjonsglass og sett dem i kjøleskapet til de er stive - ca 4 timer. Server med revet sjokolade.