Sitronkjeks

laktosefri, glutenfri
Sitronkjeks

Slik gjør du

Dette trenger du

Steg 1

Kjør pistasjnøtter, Cocosa Mel, havregryn og krydder i en kjøkkenmaskin til alt er hakket fint.

Steg 2

Visp sammen Cocosa Sukker og egg, ha i smeltet Cocosa med sitronsmak og denne blandingen sammen med det tørre.

Steg 3

Massen blir ganske fuktig og klissete – del den gjerne i to deler. Sett hver masse på et bakebrett dekket med bakepapir og trykk massen litt ned før du dekker den med plastikkfilm.

Steg 4

Kjevle massen tynn (gjerne kun 3 mm). Skjær i biter med pizzarulle/kniv til kjeksbiter.

Steg 5

Settes i forvarmet ovn på 200 grader i ca. 8-10 min. Flytt over på rist og senk temperaturen til 50 grader. La kjeksen bli helt tørr og sprø. Avkjøl og ha på tett boks.