Sandkaker

Sandkaker

Lag sukkerfrie sandkaker til jul.


Slik gjør du

Dette trenger du

Steg 1

Har du en kjøkkenmaskin med kniv i bunn kan du lage deigen i den. Ha da alle ingrediensene i maskinen og kjør til en jevn deig. Hvis ikke, må du piske smør og Steviosa sukker sammen, tilsette egg og blande godt inn.

Steg 2

Rør inn alt det tørre til slutt. Når deigen er laget ferdig bør den stå i kjøleskap til den er blitt litt fast.

Steg 3

Ta den ut og ha sandkakeformer klare. Ikke smør de med smør. Lag kuler av deigen som du legger i hver form (30 stk.)

Steg 4

Trykk deigen jevnt utover i formen, og sett formene på et stekebrett.

Steg 5

Forvarm stekeovn til 180 grader. Stekes i ca. 18-20 min.

Steg 6

Avkjøl kakene før du tar de ut av formene (snu de opp ned og slå lett på baksiden, da løsner det lett).

Steg 7

Sett de til avkjøling på rist.

Steg 8

Oppbevares i tett kakeboks. Smaker godt med vispet krem og litt bær!