Saftig sjokoladekake

glutenfri
Saftig sjokoladekake

Slik gjør du

Steg 1

Kok gulrøttene møre, hell av vannet og mos de med en stavmikser.

Steg 2

Smelt Cocosa/smør og sjokolade over svak varme og rør inn de mosede gulrøttene.

Steg 3

Rør inn mandelmel, Cocosa Mel og vaniljepulver.

Steg 4

Pisk eggeplommene, Steviosa Sukker og Cocosa Sukker godt sammen.

Steg 5

Hell dette i sjokoladeblandingen og visp røren jevn. Stivpisk eggehvitene i ny bolle.

Steg 6

Løft eggehvitene forsiktig inn i røren og hell røren over i en smurt rund form (ca. 23 cm).

Steg 7

Stek midt i ovnen på 180 grader i ca. 35 min. Kaken skal være litt rå inni. Avkjøl og server gjerne med litt krem, bringebær, eller is (Physalis-bær er brukt på bildet).