Steg 1
Visp sammen olje og sukker. Enten for hånd eller ved bruk av miksmaster/kjøkkenmaskin).
Steg 2
Pisk inn eggene.
Steg 3
Deretter visp inn mel, kanel, bakepulver og natron.
Steg 4
Rør inn revet gulrot til slutt. Fordel deretter røren utover formen.
Steg 5
Kaken stekes midt i ovnen på 175 grader i 30 til 40 min i langpanne, mens rundt 40 til 50 min i rund form (ettersom denne blir høyere).
Steg 6
Avkjøles før glasuren smøres på.
Steg 7
Rør sammen smør og melis til en smørkrem, bruk gjerne stavmikser dersom du har dette. Tilsett deretter vaniljesukker og kremosten og rør til jevn røre.
Steg 8
Dersom du ønsker å lage en rund kake med 2 like tykke deler, smør den nederste bunnen med kremosten før du tar legger på lokk nr 2 og smører deretter den med resten av smørkremen. Deretter pynt med friske bær og server.