Rosinboller

Sukkerfrie rosinboller.
Ca 12 stk


Slik gjør du

Dette trenger du

Steg 1

Smelt smør i en kjele, til sett melken og varm opp til ca. 37 C grader.

Steg 2

Rør inn Steviosa godt.

Steg 3

Sikt mel (spar ca. 2 dl til utbaking), salt og kardemomme sammen med tørrgjær i en bolle og hell over den lunkne væsken.

Steg 4

Tilsett rosiner og elt deigen godt sammen.

Steg 5

La deigen heve i ca. 90 minutter til dobbel størrelse.

Steg 6

Trill 12 stk. boller og sett på et bakebrett med bakepapir.

Steg 7

La deigen heve igjen i ca. 45 minutter.

Steg 8

Pensle med egg.

Steg 9

Stek på 220 C grader i ca. 10-15 minutter. .Avkjøl på rist.

Næringsinnhold

Kcal pr 100 g: 291 g
Proteiner: 8,3 g
Fett: 12 g
Karbo: 36,4 g