Rørt syltetøy

Rørt syltetøy

Lag ditt eget sukkerfrie syltetøy. Gir ca 1/2 kg.


Slik gjør du

Dette trenger du

Steg 1

Rens og skjer jordbærene i små biter.

Steg 2

Tilsett Steviosa sukker og rør med gaffel til de er litt most sammen. (Eller kjør de i en kjøkken maskin med kniv på lav fart sammen med Steviosa sukkeret slik at de lett hakkes til småbiter.)

Steg 3

Hvis du ønsker en litt tykkere konsistens rører du inn johannesbrødkjernemel.

Steg 4

Fyll på glass og oppbevar i kjøleskap. Ferskt syltetøy holder seg i kjøleskap ca. 4-6 dager – frys ned det du ikke bruker innen 6 dager i små porsjoner slik at du alltid har friskt/ferskt syltetøy du kan ta opp av fryseren!

Næringsinnhold

Kcal pr 100 g: 33,7 g
Proteiner: 0,5 g
Fett: 0,2 g
Karbo: 6,5 g