Rød pesto

glutenfri, lavkarbo
Rød pesto

Rød pesto passer perfekt sammen med tapas, som pålegg eller til fisk, fugl eller grillmat.


Slik gjør du

Dette trenger du

  • 100 g soltørkede tomater
  • 50 g revet fersk parmesan
  • ¾ dl pinjekjerner
  • 2 ss hakket persille
  • 1 ½ dl Udo's Choice 500ml

Steg 1

Skjær tomatene i biter og ha dem i en food processor sammen med parmesanen.

Steg 2

Varm en stekepanne, ha i pinjekjernene og rist dem gylne.

Steg 3

Ha i pinjekjerner og persille i food processoren og kjør det raskt sammen.

Steg 4

Hell i oljen i en tynn stråle mens maskinen går.

Næringsinnhold

Kcal pr 100 g: 607,5 g
Proteiner: 12,6 g
Fett: 56,9 g
Karbo: 18,7 g