Rød og hvit blåbærdrøm

Deilig sjokoladekake med frisk bær og krem.
6-8 porsjoner


Slik gjør du

Dette trenger du

Steg 1

Smelt smøret i en kjele og tilsett Steviosa og vann.

Steg 2

Kok det lett opp og rør godt.

Steg 3

Skru av varmen og rør inn 2 dl med sjokolade til røren er jevn.

Steg 4

Tilsett 1⁄2 ts vanilje, og rør inn et og et egg av gangen.

Steg 5

Bland mel, salt og natron sammen og rør inn i sjokoladerøren.

Steg 6

Tilsett de 2 siste dl med sjokolade og rør inn.

Steg 7

Hell røren i en 20 cm rund form dekket med bakepapir og smurt lett.

Steg 8

Stek på 180 C i ca. 18-20 minutter.

Steg 9

La den avkjøles på rist.

Steg 10

Vend den opp ned på et fat og ha kremen på toppen samt pynt med bær.

Steg 11

Krem på toppen:
Visp 200 g Philadelphia-osten sammen med Steviosa sukker og vaniljesukker.

Steg 12

Pisk fløte til krem og bland alt sammen.

Steg 13

Dekk kaken med kremen og pynt med jordbær og blåbær.

Steg 14

Oppbevar kaldt.

Næringsinnhold

Kcal pr 100 g: 368,8 g
Proteiner: 7,1 g
Fett: 30,7 g
Karbo: 19,7 g