Regnbuesalat

En frisk, økologisk og smakfull salat av vår dyktige ambassadør: Mye Smak Instagram: @myesmak


Slik gjør du

Dette trenger du

Steg 1

Sett ovnen på 200 grader

Steg 2

Vask og skrell søtpoteter og rødbeter. Har du en spiralizer, bruker du den til å lage lange fine grønnsaks’noodler’ av grønnsakene. Alternativt kan du bruke et rivjern. Bland grønnsakene med kokosolje og smak til med cayennepepper og Maldonsalt.

Steg 3

Bland grønnkålen med Tamarind og legg den utover et bakepapirkledd stekebrett. Dryss over kokosflak. Stek grønnkålen i 5-10 minutter. Sjekk ofte da det lett kan bli brent.

Steg 4

Form søtpotet- og rødbetemixen til små hauger på bakepapirkledd stekebrett. Stek dem midt i ovnen i 15-25 minutter. Følg godt med- grønnsakene kan fort bli brent i kantene.

Steg 5

Kutt avokadoen i skiver og drypp over saften fra en lime

Steg 6

Lag dressing ved å røre sammen hakket ingefær og chilli med Tahini eller mandelsmør, lønnesirup og olivenolje. Smak til med salt og limejuice.

Steg 7

Bland grønnsakene og drypp over dressingen.