Raw white chocolate cheesecake

Vår ambassadør Astrid har lager denne: Raw white chocolate cheesecake. Den er både rå og vegansk, uten tilsatt sukker, proppet med supermat og kun laget av naturlige ingredienser! En super næringsbombe, som setter prikken over i’en hos et hvilket som helst kaffeselskap!


Slik gjør du

Dette trenger du

Steg 1

Start med å bløtlegge cashewnøtter og dadler. Legger du disse hver for seg i to boller sammen med kaldt vann før du legger deg, er de klare til baking neste morgen. Er du ikke fullt så tidlig ute kan du legge dem i bløt i kokende vann et par timer.

Steg 2

Start med ingrediensene til bunnen, og gjør dem sammen til en jevn masse i foodprosessor. Stopp underveis og skrap ned langs kanten.

Steg 3

Smør en form med kokosolje, eller legg bakepapir i bunnen. Deretter trykker du bunnen jevnt utover. Sett i fryser mens du klargjør fyllet.

Steg 4

Ha alle ingredienser til fyllet i foodprosessoren. Kjør til en jevn og fyldig krem. Smak til med sitronsaft underveis. Massen skal ikke være for rennende, men ikke «Tørr» i konsistensen. Fordel fyllet over bunnen og sett tilbake i fryser et par timer før servering.

Steg 5

Du kan spise kaken rett fra fryser, som en iskake. Ellers så tiner den raskt, og blir kremet og god! Topp kaken med Supernature supersnack, frukt, bær, Supernature bipollen eller for eksempel kakaonibs. Jeg serverer alltid kaken med en skvett Supernature Tart Cherry!