Rå konfektkake med pistasj

En super god konfektkake med masse smak av sjokolade og pistasj-nøtter. Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med Mona Kvammen. Instagram: @monakvammen


Slik gjør du

Steg 1

I en foodprosessor tilsetter du nøtter, kakao, kokoschips, salt og vaniljepulver. Kjører til det er finhakket. Legg det til sides.

Steg 2

Tilsett dadler, mandelsmør, kokosolje og fibersirup. Kjør til det blir en glatt karamell.

Steg 3

Tilsett den finhakkede nøtteblandingen og sjokoladerutene.

Steg 4

Kjør til det dannes en deig som slipper kantene.

Steg 5

Kle en liten form/boks med bakepapir eller plastfolie og trykk deigen ut til en firkant. Her bestemmer du selv hvor høy den skal være. Du trenger ikke å fylle hele boksen.

Steg 6

Sett kaken kaldt.

Steg 7

Til glasuren:
Smelt kokosolje og tilsett de øvrige ingrediensene.

Steg 8

Sett glasuren kaldt til den er smøremyk.

Steg 9

Smør glasuren over kaken og topp med pistasjnøtter.

Steg 10

Sett kaken kaldt. Skjær opp og nyt!