Quinoa Pilaf

laktosefri, glutenfri, lavkarbo
quinoa pilaf

Quinoa Pilaf er en super proteinkilde, samtidig som du får i deg en rekke grønnsaker og de essensielle fettsyrene.


Slik gjør du

Dette trenger du

Steg 1

Varm Cocosa Pure eller olivenolje i en stor kasserolle, og tilsett løk, selleri og hvitløk.

Steg 2

La dette surre et par minutter mens du rører rundt. Tilsett paprika og fortsett å røre rundt.

Steg 3

Når alt er blitt gjennomvarmt, tilsetter du halvparten av vårløken, og all zucchini, gulrot og quinoa. Bland godt.

Steg 4

Tilsett gulrotjuice, salt og pepper og bland alt godt. La det hele småkoke under lokk i ca 15 minutter, eller til juicen har trukket inn og quinoaen er mør.

Steg 5

Ta alt av varmen og rør inn resten av vårløken samt Udo's Choice. Pynt med persille og server straks - som egen rett eller som tilbehør til kjøtt/fisk.

Næringsinnhold

Kcal pr 100 g: 111 g
Proteiner: 2,3 g
Fett: 6,6 g
Karbo: 9,8 g