Pesto, pasta og asparges

Pesto, pasta og asparges

Pesto, pasta og asparges er nydelig og lettvint hverdagsmat med de gode fettsyrene fra Udo’s Choice! Hvis du ikke får tak i asparges, kan du bruke broccoli eller andre grønne grønnsaker.


Slik gjør du

Dette trenger du

  • Ca. 400 gram pastarør
  • 1 bunt grønne asparges
  • 1-2 ts Cocosa Gourmet Hvitløk
  • 1 potte basilikum
  • 1 liten potte kruspersille
  • Ca. 50 gram pinjekjerner
  • 50 gram finrevet parmesan
  • hvitløkskløft
  • En klype salt
  • Sitronsaft fra ½ sitron
  • Ca. 1 dl Udo's Choice 500ml

Steg 1

Lag pestoen først (denne kan gjerne lages dagen i forveien, da blir den enda bedre): Kjør alt utenom parmesan i stavmikser eller blender, slik at du får en litt grov blanding. Riv parmesanen grovt og rør inn i pestoen.

Steg 2

Kok pastarørene ifølge anvisningen på pakken. Skrell aspargesen med en potetskreller (du skreller ”stilken”, lar toppene sitte på som de er) og stek dem i Cocosa gourmet hvitløk i 3-4 minutter.

Steg 3

Når pastaen er ferdig kokt, heller du av vannet og blander inn pestoen. Server med 3-4 asparges på toppen og eventuelt litt revet parmesan. Mmmmmm!