Steg 1
Sett ovnen på 200 grader.
Steg 2
Legg kyllinglårene i en ildfast form, gjerne med litt olje i bunnen. Det gir god smak.
Steg 3
Krydre lårene godt med kanel, gurkemeie og spisskummin i ca lik mengde. Kvern over svart pepper til slutt og sett kyllingen inn i ovnen.
Steg 4
La den steke i ca 25-30 minutter.
Steg 5
Når det er ca 20 minutter igjen av kyllingens steketid kan du begynne å lage squashpasta.
Steg 6
Finn frem en panne og bruk en spiralizer til å lage spaghetti av squashen.
Steg 7
Tilsett 1-2 ss stekeolje til spaghettien og stek den på middels varme til den har blitt myk/ønsket konsistens. Tilsett litt salt eller urtesalt etter ønske.
Steg 8
Finn frem en liten panne og tørrist pinjekjernene på svak varme.
Steg 9
Del dadlene i små biter og legg i pannen. La de ligge og varme seg med pinjekjernene til kyllingen er ferdig.
Steg 10
Ta kyllingen ut av ovnen og server den straks på en tallerken med squashspaghetti, pesto, & salat.
Steg 11
Strø pinjekjerner og dadler over salaten og hell over litt linfrøolje ved servering.