Peanøtt og kokosbar

Perfekte små barer som er fine å ha med på tur eller som rask energi før eller etter trening.

Foto og oppskrift: Andrea Kristiane Petersen


Slik gjør du

Steg 1

Rist kokosmasse litt en i varm panne.

Steg 2

I en annen kjele varmer du sirup, sukker og peanøttsmør. (Pass på å ikke varm det for mye).

Steg 3

Tilsett så cornflakes og kokosmassen og rører alt sammen til en jevn røre.

Steg 4

Dekk en liten ildfast form med plastfilm eller bakepapir. Hell så over blandingen og fordel den jevnt utover. (Ca 2-3 cm tykk.)

Steg 5

Smelt sjokoladen i vannbad og hell over. Topp med feks peanøtter eller kokosmasse. Og sett kaldt over natten.

Steg 6

Del så opp i passe store barer (ca 16 biter) og oppbevar i kjøleskap i en rett boks.