Pannekaker med sitron og valmuefrø

Denne pannekake-oppskriften er fra vår flinke Cocosa-ambassadør Karoline Marberg. Pannekakene passer både som frokost, lunsj og kveldsmat, eller som en sunnere dessert.


Slik gjør du

Dette trenger du

Steg 1

Ha i alle de tørre ingrediensene i en bolle, og bland sammen.

Steg 2

I en annen bolle blander du de våte ingrediensene.

Steg 3

Tilsett det tørre i bollen med det våte, og bland det godt sammen. Bruk gjerne en stavmikser eller lignende for å få en jevn røre.

Steg 4

La røren svelle i 15-20 minutter. Den kan fint lages dagen før. Juster tykkelsen på røren med litt vann ved behov. Den skal være tykk, men flytende.

Steg 5

Stek små pannekaker i litt kokosolje på medium-høy varme.

Steg 6

Server pannekakene med jordbærsyltetøy, jordbær og eventuelt litt lønnesirup.