Pannekaker med blåbærsyltetøy

Middagspannekaker med ekstra mye egg metter godt. Topp med hjemmelaget blåbærsyltetøy!

Tips: Lag pannekakerøren i en blender. Røren kan enkelt oppbevares stående i kjøleskapet, og ved steking kan du helle rett fra muggen.

Oppskriften er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med matbloggen Kjøkkentjeneste


Slik gjør du

Dette trenger du

Steg 1

Visp sammen egg og bland inn vekselvis melk og mel. Rør salt inn tilslutt. Røren skal svelle i en halvtimes tid før pannekakene stekes i panne.

Steg 2

Ha blåbær sammen med litt vann i en gryte og kok opp. Tilsett chiafrø og la det koke inn. Tilsett søtning etter smak. Kokosblomstsukker gir en deilig, karamellaktig smak.

Steg 3

Pannekakene serveres nystekte, toppet med plenty av blåbærsyltetøy!