Ovnsbakt blomkål med kapers og chili

Dette er en enkel grønnsaksrett som smaker godt alene til lunsj, eller som tilbehør til for eksempel kyllingretten på forrige side. Du kan enkelt doble oppskriften om du skal servere flere.


Slik gjør du

Dette trenger du

Steg 1

Sett ovnen på 220°C.

Steg 2

Legg blomkålen i en form og hell på olivenolje og salt + pepper. Bland godt, og la det steke i ovnen i 30-35 minutter.

Steg 3

Når halve tiden har gått vender du inn sitronskall, kapers, chili og hvitløk og steker videre til blomkålen har fått fin farge.

Steg 4

Når retten er ferdigstekt, smaker du til med sitronsaft, salt og pepper, og drysser over hakket persille.

Betalingsmetoder


Fraktalternativer



Om Soma.no

På Soma.no finner du kosttilskudd, supermat og økolgiske matvarer, og naturlige kroppspleie-produkter. Vi har også masse oppskrifter, samt guider og artikler.



© Soma.no / Netthandelsgruppen AS 2018, Org.nr. 913661001 MVA, Ryensvingen 9, 0680 Oslo, Norge