Meksikansk salsa

laktosefri, glutenfri, lavkarbo
Meksikansk salsa

Oppskrift på meksikansk salsa. Prøv den sammen med økologiske tortillachips eller som tilbehør til annen meksikansk mat.


Slik gjør du

Dette trenger du

  • 500 g tomater, finhakket
  • 250 g svarte bønner
  • 1 liten rødløk, finhakket
  • Grønn, rød og gul paprika, finhakket
  • 2 ss finhakket frisk mynte eller cilantro
  • 2 hvitløkskløfter, presset/most
  • 60 ml Udo's Choice 500ml
  • 30 ml ferskpresset sitronsaft

Steg 1

Bland alle ingrediensene i en bolle og sett i kjøleskapet ca 2 timer før servering, slik at smakene får blandet seg godt.

Steg 2

La retten stå litt i romtemperatur før servering - prøv den sammen med økologiske tortillachips eller som tilbehør til annen meksikansk mat.

Næringsinnhold

Kcal pr 100 g: 90,8 g
Proteiner: 2,7 g
Fett: 8,5 g
Karbo: 6,4 g