Matpakkerundstykker med loppefrø

Bak dine egne rundstykker med en ny vri! Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med matbloggen Kvardagsmat. Instagram: @kvardagsmat.


Slik gjør du

Dette trenger du

Steg 1

Bland saman alt i ein bolle, til du har ei jamn litt flytande deig. Dekk til bakebollen og la heve i 2 timar.

Steg 2

Set steikeomnen på 250 grader over- og undervarme og gjer klar eit steikebrett.

Steg 3

Vend saman deiga nokre gongar med ein slikkepott og bruk to spiseskeier eller ei isskei for å lage 10 rundstykker på det bakepapirkledde steikebrettet. Strø litt mjøl over til pynt.

Steg 4

Set brettet midt i omnen, skru ned temperaturen til 230 grader og steik i 20 minutt.

Steg 5

Avkjøl rundstykka på rist før du nyt dei med godt pålegg. Rundstykka kan frysast.