Steg 1
Visp smør, matcha og rårørsukker til en luftig smørkrem. Tilsett egg, vaniljepulver og rør til alt er godt blandet.
Steg 2
Bland mel, bakepulver og salt i en ny bolle. Bland de tørre ingrediensene med det våte, og rør til det er klumpefritt.
Steg 3
Sett deigen tildekt i kjøleskapet i ca. 30 minutter. Forvarm ovnen til 180 grader.
Steg 4
Del deigen i to eller fire deler og kjevle til passe tykkelse. Bruk stjerneformer i ulike størrelser – to av hver størrelse.
Steg 5
Stek i ca. 7 minutter. Avkjøl kakene på et brett i ca. 10 minutter.
Steg 6
Begynn med den største stjernen i bunnen, legg litt smeltet hvit sjokolade i midten og legg på neste stjerne i samme størrelse. Fortsett med resten av stjernene. På toppen fester du mandelen med hvit sjokolade. Strø over litt melis til slutt.