Steg 1
Bruk et høyt smalt glass der du rører sammen 2 ss vann og 2 ts gelatinpulver.
Steg 2
La det stå et minutt for å svelle.
Steg 3
Ha kokosmelken, matcha og sukkeret i en kjele.
Steg 4
Rør mens du varmer opp blandingen. Hell så den varme blandingen over gelemassen i den høye glasset og rør til gelatinen er løst opp.
Steg 5
Rør inn presset appelsinsaft.
Steg 6
For å få matchaen til å løse seg helt opp (unngå små grønne klumper) er det lurt å bruke en stavmixer på blandingen til slutt.
Steg 7
Ønsker du å lage Matcha-hjerter som her, bruk hjerte-silikonformer som du fyller opp med blandingen, og sett i kjøleskap til den er stivnet.
Steg 8
Trykk ut hjertene, og oppbevar dem kjølig.
Steg 9
Du kan også fryse hjertene og dyppe dem i smeltet sjokolade for å få en annen variant. Pynt med for eksempel gullstøv som man pensler på (fås hos Cacas eller i enkelte dagligvarebutikker).
Steg 10
Du kan også bruke denne oppskriften til å lage et brett gele for å ha til Konfekt-kaken (se egen oppskrift). Hell da gelen over en liten form dekket med plastfolie. Når den er stivnet i kjøleskapet kan du skjære strimler/biter å ha i kaken.