Marshmallows med matcha

glutenfri, laktosefri

Vår ambassadør Maria Marisol har laget disse lekre marshmallowsene med matcha.


Slik gjør du

Dette trenger du

Steg 1

Legg gelantinplatene i bløt i kaldt vann i ca 5-10 min.

Steg 2

Klem vannet ut av platene, ha de over i en miksebolle og hell over kokende vann. La det ligge å løse seg opp uten å røre.

Steg 3

I mellomtiden ha kokossirup, Steviosa og vaniljepulver i en kjele og varm opp på svak varme til steviosasukkeret har løst seg opp. Hell deretter blandingen over i miksebollen sammen med matchapulver.

Steg 4

Start mikseren på lav hastighet, og øk gradvis hastigheten til maks. Pisk til du får en luftig herlig grønn blanding.

Steg 5

Kle en form med bakepapir, hell i marshmallowsblandingen og sett i kjøleskapet til det har stivnet, ca 2 timer.

Steg 6

Skjær opp i ønskelig store biter og nyt!