Mandelkake med bær

glutenfri
Mandelkake med bær

Oppskrift på mandelkake med bær. Ett stykke uten bær (1/8 av kaken) inneholder 104 kcal, 2 g karbohydrater, 6 g protein, 8 g fett og 4 g fiber.


Slik gjør du

Dette trenger du

Steg 1

Bland melk og Cocosa i en bolle.

Steg 2

Visp i egget med en stålvisp.

Steg 3

Bland mandelmelet med bakepulver og Cocosa Sukker i en annen bolle. Ha i væsken og rør deigen godt sammen.

Steg 4

Hell røren over i en rund form, 20-24 cm. Hvis du ønsker å bruke bær, hell disse over røren, og dryss godt med Cocosa Sukker over.

Steg 5

Stek på rist midt i ovnen ved 200°C i ca 30 minutter.

Steg 6

Ha på syltetøy når kaken er avkjølt. Dekorer gjerne med friske bær.

Næringsinnhold

Kcal pr 100 g: 455,5 g
Proteiner: 11,2 g
Fett: 35,8 g
Karbo: 21,8 g