Lun quinoa-salat

Lun quinoa salat

Oppskrift på en lun quinoa salat. Her kan du egentlig bruke hva du vil og har tilgjengelig av grønnsaker – vi har laget en kjempegod ”middelhavsvariant”. 3-4 porsjoner.


Slik gjør du

Dette trenger du

  • 2 dl
  • 4 dl grønnsaksbuljong
  • 1 ss Cocosa Gourmet Hvitløk
  • 1 aubergine i terninger
  • 1 squash i terninger
  • 2 selleristenger
  • 1 fennikel
  • ½ rødløk
  • Kalamata-oliven
  • Paprika
  • 2 avokado, i terninger
  • Bladpersille
  • Evt. litt fetaost

Steg 1

Kutt auberginen i terninger og legg disse i kaldt, lettsaltet vann for å trekke ut bitterstoffene.

Steg 2

Skyll quinoaen godt i varmt vann, til vannet ikke ”skummer” lenger. Kok opp buljongen og tilsett quinoaen. Kok i 12-15 minutter.

Steg 3

Mens quinoaen koker, skjærer du alle grønnsakene, bortsett fra avokado og oliven, i terninger. Skyll auberginene som har ligget i det lettsaltede vannet, og tørk av med tørkepapir. Stek alle grønnsakene i Cocosa hvitløk på medium til sterk varme til de får fin og gyllen farge.

Steg 4

Bland den ferdigkokte quinoaen og grønnsakene, tilsett avokado i terninger, oliven og bladpersille – samt eventuelt litt fetaost.

Betalingsmetoder


Fraktalternativer



Om Soma.no

På Soma.no finner du kosttilskudd, supermat og økolgiske matvarer, og naturlige kroppspleie-produkter. Vi har også masse oppskrifter, samt guider og artikler.



© Soma.no / Netthandelsgruppen AS 2018, Org.nr. 913661001 MVA, Ryensvingen 9, 0680 Oslo, Norge