Kylling i grønn karri

laktosefri, glutenfri, lavkarbo
Kylling i grønn karri

Oppskrift på kylling i karri med kokosolje.


Slik gjør du

Dette trenger du

Steg 1

Kok ris som anvist på pakken.

Steg 2

Fres løk, hvitløk og karri i Cocosa.

Steg 3

Tilsett kyllingkjøtt og krydre med salt og pepper. Stek til kjøttet er hvitt.

Steg 4

Ha i buljong, kokosmelk og gurkemeie og la det koke et par minutter før du har i grønnsaker.

Steg 5

Kok videre i 4-5 minutter. Dryss over koriander og server med ris. Pynt eventuelt med hakket rød paprika eller chili og limebåter.

Næringsinnhold

Kcal pr 100 g: 120,4 g
Proteiner: 8 g
Fett: 8,5 g
Karbo: 2,6 g