Krydret ovnsbakt laks

lavkarbo
Krydret ovnsbakt laks

Enkel og smakfull ovnsbakt laks.


Slik gjør du

Dette trenger du

  • 4 stk laksefileter
  • 4 ts Cocosa Gourmet Chili
  • 1 lime
  • 2 cm finhakket ingefær
  • Salt/pepper
  • Friske grønnsaker

Steg 1

Laksefiletene legges i en ildfast form. Smør 1 ts Cocosa Gourmet Chili på hver filet.

Steg 2

Ha litt hakket ingefær over. Sett i ovnen på 180 grader i ca 10-15 min til de er gjennomstekt.

Steg 3

Skjær noen skiver av limen til pynt. Press saften av limen over filetene før du serverer. Smak til med salt/pepper.

Steg 4

Mens fisken står i ovnen woker du grønnsakene i litt Cocosa Pure olje. Bruke gjerne en ts med Cocosa Gourmet Chili eller Hvitløk hvis du ønsker sterk smak!