• Frakt kr 69,–
  • Fri frakt over kr 800,–
  • Gratis fakturabetaling
Soma.no
Soma.no
0

Kremet pasta med sopp

Nydelig pastarett som smaker ekstra godt toppet med parmesan og persille.

Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med matbloggen Spoon. Instagram: @spoon_no


Slik gjør du

Dette trenger du

  • 300 g Helios Speltspaghetti Økologisk
  • 3 dl matfløte
  • 250 g aromasopp
  • 2 ss smør
  • 1/2 stk gul løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 2 håndfull persille
  • Salt og pepper etter smak

Steg 1

Kok pasta etter anvisning på pakken, hell av vannet men ta vare på litt av vannet til sausen. Bland den ferdigkokte pastaen med litt olje slik at den ikke klistrer seg sammen.

Steg 2

Skjær soppen i tynne skiver, legg over i en varm stekepanne og la det ligge noen minutter før du tilsetter smør, finhakket løk og hvitløk. Surr litt i pannen før du tilsetter fløte, salt og pepper. La det småkoke på svak varme til fløten har tyknet. Juster med litt av pastavannet du tok vare på.

Steg 3

Skjær soppen i tynne skiver, legg over i en varm stekepanne og la det ligge noen minutter før du tilsetter smør, finhakket løk og hvitløk. Surr litt i pannen før du tilsetter fløte, salt og pepper. La det småkoke på svak varme til fløten har tyknet. Juster med litt av pastavannet du tok vare på.