Konfekt-kake

Konfektkake hører julen til. Med masse godt fyll blir dette en fest for ganen!

Oppskrift: Thorun Ranes
Foto: Kevin C. Bækkevold


Slik gjør du

Dette trenger du

Steg 1

Smelt Cocosa-oljen og sjokoladen i vannbad.

Steg 2

Rør inn kaffen.

Steg 3

Pisk egg og Cocosa sukker (kun til det er litt luftig) og hell sjokoladeblandingen litt og litt inn mens du rører lett.

Steg 4

Dekk en form med bakepapir og start med et lag røre, så et lag med fyll.

Steg 5

Fortsett med å veksle mellom lag med røre og fyll. NB! For å kunne skjære kaken i pene skiver når den er stivnet er det lurt å kun ha gelebiter i laget før toppen.

Steg 6

På toppen drysser du avslutningsvis på med fyll. Settes i kjøleskap til kaken er stivnet. Skjæres i skiver og serveres med litt krem/is – eller spises som den er.