Kokosmel-knekkebrød med Cocosa Mel

laktosefri, glutenfri
Kokosmel-knekkebrød med Cocosa Mel

Bruk Cocosa kokosmel når du vil øke fiberinnholdet og tilsette mer næringsrike stoffer. Det er mye proteiner i kokosmel, og best av alt: Det er glutenfritt! Vi spiser mye brød og knekkebrød i Norge, og brødene våre kan med fordel dra nytte av et mer næringsrik, glutenfritt mel.


Slik gjør du

Steg 1

Ha alle ingrediensene i en stor bolle. Rør alt godt sammen.

Steg 2

Bruk et stort stekebrett med bakepapir, og trykk massen godt og jevnt ned med en slikkepott.

Steg 3

Sett brettet inn i ovnen på 160 grader og stek i ca. 30 min.

Steg 4

Ta brettet ut og skjær i passe store stykker med en pizzakniv.

Steg 5

Sett brettet inn i ovnen igjen og stek i nye 60 min.

Steg 6

Ta brettet ut igjen etter endt steketid og sett knekkebrødene over på en rist.

Steg 7

Sett risten inn i ovnen på ca. 100 grader og sjekk at de blir helt tørre og sprø (det vil ta ca 1 time). Oppbevar i tett boks.