Kokosbiscotti

Kokosbiscotti og en pose Urtekram kokossukker

Kokosbiscotti med mandler og ingefær. Du kan evt. tilsette 1 ts kanel og ¼ ts nellikk og ½ ts kardemomme sammen med de andre ingrediensene og få en deilig, krydret julesmåkake ut av denne oppskriften.


Slik gjør du

Steg 1

Mel, sukker, kokossukker, kakao, ingefær og bakepulver blandes godt.

Steg 2

De øvrige ingredienser blandes i og eltes sammen med hendene til en jevn deig.

Steg 3

Del deigen i to deler og rull dem til pølser, ca. 20 cm lange, bruk evt. litt mel til å trille i.

Steg 4

Legg dem over på bakeplaten med bakepapir på, og trykk dem flate med fingrene.

Steg 5

Stek de flate pølser på bakepapir ved 175 grader i 15 minutter.

Steg 6

Ta dem ut, og avkjøl dem lett, før de skjæres i ca. 1 cm brede skiver. Skiverne stekes på bakepapir i ytterligere 10 minutter.

Steg 7

Avkjøl biscotti’ ene på en bakerist og oppbevar dem i en tett boks.