Hjemmelaget peanøttsmør

laktosefri, glutenfri, lavkarbo
Hjemmelaget peanøttsmør

Sunn og lettlaget pålegg med en fin blanding av mettede og flerumettede fettsyrer. Prøv også grillet kyllingspyd marinert med peanøttsmør.


Slik gjør du

Dette trenger du

Steg 1

Ta av skallet og putt peanuttene i en foodprosessor.

Steg 2

La den gå til du får en fin masse.

Steg 3

Ha oppi Tahini.

Steg 4

Hell deretter en tynn stråle med Udo’s Choice mens foodprosessoren går, til du får den konsistensen du ønsker. Normalt skal det ikke mange skjeene med olje til.

Steg 5

Smak til med salt, og ha deretter alt over i et syltetøyglass med lokk. Oppbevares i kjøleskap (holdbar ca. 1 uke).

Næringsinnhold

Kcal pr 100 g: 597,1 g
Proteiner: 23,9 g
Fett: 49,8 g
Karbo: 11,8 g