Hjemmelaget knekkebrød

laktosefri, lavkarbo
Hjemmelaget knekkebrød

Slik gjør du

Steg 1

Kjør alt det tørre lett sammen i en kjøkkenmaskin med kniv.

Steg 2

Ha det i en bolle og hell over vannet med Cocosa I. Rør godt.

Steg 3

Fordel massen på to stekebrett med bakepapir. Bruk en slikkepott og fordel utover hele brettet og jevn det ut så det er flatt trykket ned.

Steg 4

Har du varmluft ovn sett den på 150 grader og sett begge brettene inn. Stek i 15 min og ta ut for å skjære passende store biter med en kniv eller pizzakutter. Sett inn i ovnen igjen og stek videre i 30 min.

Steg 5

Legg knekkebrødene på rist og sett de i ovnen igjen ca. 40 min og senk temperaturen til kun 100 grader. Da blir de helt tørre, sprø og harde.

Steg 6

Kjøl ned og oppbevar i tett kakeboks.

Næringsinnhold

Kcal pr 100 g: 441,2 g
Proteiner: 17,7 g
Fett: 37 g
Karbo: 5,6 g