Hjemmelaget bounty

Kombinasjonen av frisk kokossmak og sjokolade slår aldri feil.
Ourkitchenstories gir deg oppskriften på deilig og saftig hjemmelaget bounty.


Slik gjør du

Dette trenger du

Steg 1

Bland kokosmasse og kokosmelk sammen i en bolle (husk å røre godt i kokosmelken før du måler den opp).

Steg 2

Smelt kokosolje i en kjele på middels varme, sett så til side.

Steg 3

Bland sukker og vann i en ny kjele, og varm opp til sukkeret er oppløst.

Steg 4

Bland smeltet kokosolje og sukker sammen med kokosmasse og kokosmelk og rør godt sammen.

Steg 5

Dekk en ildfast form ( vi brukte en form som var 24cm*13cm) med bakepapir (gni gjerne litt smør i formen før du legger i bakepapiret , så fester det seg bedre) og klem massen godt ned i formen.

Steg 6

Sett formen i fryseren i noen timer så massen stivner.

Steg 7

Sett en bolle med grovhakket sjokolade over en kjele med litt kokende vann og la sjokoladen smelte mens du rører innimellom . Husk å bruke en bolle som tåler varme. Når sjokoladen er smeltet - la den avkjøles litt på kjøkkenbenken.

Steg 8

Ta formen ut av fryseren og skjær kokosmassen opp i passende biter før du dypper bitene i smeltet sjokolade. La bitene renne godt av seg på en rist med bakepapir under og dryss over litt kokosmasse. Når sjokoladen er stivnet er bountyen klar for servering.

Steg 9

Oppbevares i kjøleskapet.